And the wheel just keeps on turning…

Home/Geen onderdeel van een categorie/And the wheel just keeps on turning…

And the wheel just keeps on turning…

De vakantieperiode is bijna voorbij, maar wij hebben niet stilgezeten. Integendeel zelfs, de zomer was voor ons ridiculously busy.
Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereiding op onze eerste echte festival. Zaterdag 15 augustus staan we op The Brave met onze 5 meter lange “belevingskamers” waar mensen kunnen lekker kunnen komen proeven, maar tegelijkertijd het concept kunnen beleven: Eerlijk, Lekker en Gek.

En er is meer goed nieuws:

Ridiculously Good raw chocolates zijn nu beter verkrijgbaar dan ooit! Met 75 verkooppunten door heel Nederland hebben we de laatste tijd flinke stappen gezet om voor iedereen een lekker en gezond alternatief te bieden voor chocoladefans, en het komende najaar zullen er alleen maar meer verkooppunten bij komen. Check hier waar je ons kunt verkrijgen, en sinds kort kun je ons ook online bestellen bij onze afnemers!

Daarnaast staan we nog steeds elke week samples uit te delen dus mocht je nog (een keer) willen proeven, houd dan onze Facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van ons avontuur!
Hoe Ridiculously Good was jouw zomer?
By | 2015-08-16T23:54:05+00:00 August 10th, 2015|Geen onderdeel van een categorie|0 Comments